Bekijk het aanbod

Ben je op zoek naar een goede en voordelige bedrijfswagen, maar heb je geen zin of tijd om het land door te rijden voor het ideale exemplaar? Dan hebben we goed nieuws: bij Eurocars kun je eenvoudig je bedrijfswagen online bestellen.

Eurocars bedrijfswagens is inmiddels gespecialiseerd in het online verkopen van bedrijfswagens, welke gratis bij je bezorgd worden.

Het aanbod

Wij bieden een ruime keuze in nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Met meer dan 100 bedrijfswagens  direct uit voorraad leverbaar heb je keuze in alle merken en types. Er zit altijd wel een geschikte bedrijfswagen tussen die bij jou past. Het aanbod aan bedrijfswagens is divers van automaat tot handgeschakeld, klein of groot, veel opties of weinig opties, benzine, diesel of elektrisch. Heb je interesse in een specifieke bedrijfsauto? Dan kun je direct online overgaan tot aankoop of natuurlijk eerst langskomen op onze locatie in Geldrop.

Proefperiode – niet goed, geld terug garantie

Omdat veel klanten bij ons kiezen om de bedrijfswagen online te kopen, en wij alleen voor kwaliteit willen gaan, kun je bij ons je nieuwe bedrijfswagen 14 dagen gratis uitproberen in je eigen omgeving. Wij brengen deze dan zelfs gratis bij je thuis. Zodra je in het bezit bent van de gekochte bedrijfswagen gaat de proefperiode in. In deze twee weken mag je de bus kosteloos uitproberen. We hopen natuurlijk dat hij helemaal naar wens is. Mocht de bedrijfswagen binnen 14 dagen niet bevallen? 1 telefoontje en wij halen de bedrijfswagen gewoon weer gratis bij je op, en betalen de aankoopprijs volledig terug. Dat zijn nog een garanties. 

Eurocars biedt de mogelijkheid om naast het kopen van een bedrijfswagen, een bedrijfswagen aan te schaffen met behulp van financial lease. Ook bieden wij de mogelijkheid om je oude voertuig in te ruilen.

Bekijk het aanbod

Zo werkt het online bestellen van een bedrijfswagen:

Stap 1: Videobellen met onze verkoopadviseur

Op bewegend beeld krijg je sneller een goede indruk van een bedrijfswagen dan met alleen wat foto’s. Daarom kun je eenvoudig videobellen met één van onze adviseurs. Zij laten de bedrijfswagen waar je interesse in hebt van binnen en buiten aan je zien. Ondertussen beantwoorden ze je vragen en denken ze met je mee over de financieringsmogelijkheden.

Direct videobellen

Stap 2: Opstellen van het koop- of leasecontract

Heb je een goed gevoel bij de bedrijfswagen én bij ons? Dan mogen we je bijna feliciteren met je nieuwe bedrijfsauto. Maar voordat we dat doen, gaan we samen met jou de overeenkomst voor financiering, koop opstellen. Heb je zelf een bedrijfswagen staan die je wilt inruilen? Geef dit meteen aan, zodat we hier een passend voorstel voor kunnen doen. (doorlink aankoop / inruil bedrijfswagen)

Stap 3: Afleveren van je bedrijfswagen

Zodra je het koopcontract hebt getekend, maken we je nieuwe bedrijfswagen klaar voor transport. Hiervoor plannen we direct een afspraak voor de levering met je in. Op werkdagen bezorgen we de bedrijfswagen op het afgesproken tijdstip bij je thuis. Natuurlijk krijg je meteen een uitgebreide uitleg over alle functies. Ruil je je oude auto bij ons in? Dan inspecteren wij die en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.

Tip: dit is het moment om je autoverzekering in orde te maken, ook daar kunnen we je mee helpen.

Stap 4: Start van de proefperiode – niet goed, geld terug

Zodra je de bedrijfswagen in je bezit hebt, gaat de proefperiode van 14 dagen in. In deze twee weken mag je de bus kosteloos uitproberen. We hopen natuurlijk dat hij helemaal naar wens is. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij halen de bedrijfswagen dan weer bij je op en storten het volledige aankoopbedrag terug. Uiteraard kunnen we ook kijken of een andere bedrijfswagen wel aan je wensen kan voldoen.

Heb je een bedrijfswagen gezien waar je meer over wilt weten? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs. Wij plannen graag een videogesprek met je in om de bedrijfsauto aan je te laten zien. Bel 088 – 700 1828 of vul het contactformulier in.

Uiteraard is het voor jezelf een overweging wat het beste past bij jouw. Twijfel je nog tussen het kopen of  financieren of leasen van een bedrijfsauto? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

De voordelen van een bedrijfswagen kopen:

Direct kopen van een bedrijfswagen heeft weinig uitleg nodig: je koopt een bedrijfswagen en bent vervolgens direct volledig eigenaar. Het grootste voordeel van kopen is dat je er belastingvoordeel mee haalt. Welke voordelen zijn dat?

  • Je mag de afschrijving in de eerste 5 jaar aftrekken van je winst, waardoor je minder belasting hoeft te betalen.
  • Je kunt de btw op kosten voor brandstof, parkeren en onderhoud terugvragen.
  • De investering in je bedrijfsauto mag je – net als de afschrijving – aftrekken van je winst.

Uiteraard is het voor jezelf een overweging wat het beste past bij jouw. Twijfel je nog tussen het kopen of leasen van een bedrijfsauto? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

 

Onderstaande bedrijven hebben gebruik gemaakt van het online kopen.
Lees de reacties hoe het bevallen is.

Onlangs heeft Autop Limburg B.V. meerdere bedrijfsbussen bij ons aangeschaft. Wij zijn erg blij met de samenwerking tussen Eurocars Bedrijfswagens en Autop Limburg B.V. en hopen op meerdere zaken in de toekomst. Wij wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe. 

Wij mochten Motorcentrum Groningen een Opel Movano leveren via ons ‘’online’’ leversysteem, waarbij wij o.a. de bedrijfswagen gratis ‘’aan huis’’ leveren. Wij danken mevrouw Kampijon van Motorcentrum Groningen voor het in ons gestelde vertrouwen, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Opel Movano.

Onlangs hebben wij aan Stucadoorsbedrijf L&L een Ford Transit Custom via het online kopen mogen leveren. Eurocars Bedrijfswagens bedankt Stucadoorsbedrijf L&L voor deze prettige samenwerking, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Ford Transit Custom.

GGG Bestratingen heeft ons via internet gevonden en wij hebben recent een Renault Trafic op locatie bezorgd. Wij bedanken GGG bestratingen voor het vertrouwen en wensen hem veel mooie klussen toe met de nieuwe bedrijfsbus.

Eurocars bedrijfswagens is de eerste aanbieder in Nederland die kopen, financial lease en operational lease onder één dak heeft met alles op voorraad. Bij ons kun je voor elke bedrijfsauto zelf kiezen of je die wilt kopen of leasen. Weet je nog niet welke optie het beste is in jouw situatie? Dan denken onze adviseurs graag met je mee.

Plan een adviesgesprek

Deze site is geregistreerd op wpml.org als ontwikkelingssite.