Bekijk het Financial lease aanbod

Wat is Financial lease

Als ondernemer kun je middels Financial lease een auto kopen zonder deze in één keer te betalen. Je koopt een bedrijfsauto dan in feite op afbetaling. Je leent het bedrag dat je nodig hebt voor de koop bij de leasemaatschappij, en betaalt dit per maand af. Het grote voordeel is dat je hiermee direct economisch eigenaar bent van de auto. Het maandbedrag is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Aanbetaling: Een aanbetaling is een bedrag dat je kunt inleggen om het te financieren bedrag te verlagen. Een aanbetaling is niet verplicht. Met een aanbetaling kun je dus het maandbedrag verlagen.
 • Looptijd: De looptijd geeft aan hoe lang de financiering duurt. Wel geldt hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag is. Daarentegen zijn de rentekosten ook hoger bij een langere looptijd. Bij Eurocars kun je een looptijd kiezen van 12 maanden tot uiterlijk 60 maanden.
 • Rentevoet: De hoogte van de rente die je betaalt over het gefinancierde bedrag.
 • Slottermijn: De slottermijn is het deel van de lening dat je pas aan het einde van de looptijd betaald. Je kunt het maandbedrag verlagen met een slottermijn. Een slottermijn is niet verplicht.
 • Leasebedrag: Het totaal bedrag dat de auto die je wilt aanschaffen kost.

Bekijk het Financial lease aanbod

 • Hoe werkt financial lease?

  Bij Eurocars zit alles onder een dak. Financial lease begint bij het vinden van de bedrijfsauto die bij jou past. Deze kun je vinden in ons Financial lease aanbod. Vervolgens kun je vrijblijvend een offerte aanvraag versturen. Wij gaan vervolgens direct aan de slag en zorgen binnen een uur voor een reactie. Wil je graag alvast een inschatting doen voor je maandbedrag? Gebruik dan onze rekentool om een inschatting te maken. Is je Financial lease goedgekeurd en de auto naar wens? Dan ontvang je een koopovereenkomst voor het gekozen voertuig in de mail. Zodra de overeenkomst getekend is en retour gestuurd ontvang je van ons een leaseovereenkomst. Na het ondertekenen van de leaseovereenkomst volgt de laatste stap, je nieuwe voertuig ophalen of natuurlijk laten afleveren!

 • Waarom financial lease?

  Financial lease heeft vele voordelen voor ondernemers. Het belangrijkste voordeel van Financial lease is dat je in tegenstelling tot andere vormen van zakelijk leasen direct economisch de eigenaar bent van het voertuig. Financial lease is de enige leasevorm waarbij je deze mogelijkheid hebt. Lees hieronder alle voordelen van Financial lease op een rijtje:

  De voordelen

  •  Direct eigenaar van het voertuig
  • Profiteert van belastingvoordelen
  • Niet in een keer een groot bedrag betalen / gespreide betaling
  • Maandbedrag aan te passen naar je financiële situatie
  • Behoud van vermogen voor de onderneming
  • Je bouwt een spaarpotje op

Direct een offerte aanvragen voor een bedrijfswagen die je wilt leasen. Of wil je graag meer weten over Financial lease? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

contact

Onderstaande bedrijven hebben gebruik gemaakt van het online kopen.
Lees de reacties hoe het bevallen is.

Onlangs heeft Autop Limburg B.V. meerdere bedrijfsbussen bij ons aangeschaft. Wij zijn erg blij met de samenwerking tussen Eurocars Bedrijfswagens en Autop Limburg B.V. en hopen op meerdere zaken in de toekomst. Wij wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe. 

Wij mochten Motorcentrum Groningen een Opel Movano leveren via ons ‘’online’’ leversysteem, waarbij wij o.a. de bedrijfswagen gratis ‘’aan huis’’ leveren. Wij danken mevrouw Kampijon van Motorcentrum Groningen voor het in ons gestelde vertrouwen, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Opel Movano.

Onlangs hebben wij aan Stucadoorsbedrijf L&L een Ford Transit Custom via het online kopen mogen leveren. Eurocars Bedrijfswagens bedankt Stucadoorsbedrijf L&L voor deze prettige samenwerking, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Ford Transit Custom.

GGG Bestratingen heeft ons via internet gevonden en wij hebben recent een Renault Trafic op locatie bezorgd. Wij bedanken GGG bestratingen voor het vertrouwen en wensen hem veel mooie klussen toe met de nieuwe bedrijfsbus.

Deze site is geregistreerd op wpml.org als ontwikkelingssite.