Bekijk het Financial lease aanbod

Bedrijfswagen financieren met BKR

Veel leasemaatschappijen kijken naar de cijfers wanneer je als ondernemer een bedrijfswagen wilt leasen. Hierdoor kom je bijvoorbeeld met een BKR-registratie of als startende ondernemer niet in aanmerking voor een leaseauto. Bij Eurocars vinden we dat cijfers lang niet het hele verhaal vertellen. Daarom kijken wij naar de mens achter het bedrijf. Wij vertrouwen erop dat goede ondernemers in staat zijn om zelf te bepalen of ze kunnen leasen. Heb je een BKR-registratie en wil je toch een bedrijfswagen leasen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk het Financial lease aanbod

  • Wat is een BKR-registratie?

    BKR is de Stichting Bureau Kredietregistratie. Dit bureau registreert – zoals de naam al zegt – alle kredieten die mensen in Nederland aangaan. Je komt in het BKR als je voor meer dan € 250,- een lening afsluit, een schuld hebt op je creditcard, rood staat of een product koopt op afbetaling. Hypotheken of studieschulden leiden niet tot een negatieve registratie. Voor zakelijke kredieten krijg je een BKR-registratie vanaf bedragen boven de € 1000,-.

  • BKR-registratie en bedrijfsauto leasen

    Als je eenmaal een BKR-registratie hebt, is het bij veel leasemaatschappijen lastig of zelfs onmogelijk om een bedrijfsauto te leasen. Dat komt omdat ze niet het risico willen lopen dat je de bedrijfsauto na een paar maanden niet meer kunt betalen doordat je andere schulden hebt. Maar zelfs als je al je schulden inmiddels hebt afgelost, moet je bij het BKR 5 jaar laten zien dat je niet opnieuw betalingsproblemen krijgt. Een vergeten factuur of een paar financieel slechte maanden, kunnen je zo jaren achtervolgen.

  • Hoe werkt leasen zonder BKR-toetsing?

    Bij Eurocars kijken we verder. Volgens ons kun je iemand niet afrekenen op een code die ergens geregistreerd staat. Daarom werken we niet met een ingewikkeld acceptatiesysteem. Bij ons hoef je geen verantwoording af te leggen over een negatieve BKR-registratie door een te laat betaalde telefoonrekening. Simpelweg laten zien dat je betrouwbaar bent en hard werkt, is voldoende om een bedrijfsauto te kunnen leasen. Van de 100 aanvragen die wij binnenkrijgen, accepteren we er gemiddeld 98.

Direct een offerte aanvragen voor een bedrijfswagen die je wilt leasen. Of wil je graag meer weten over financieren met een BKR registratie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

contact

Onderstaande bedrijven hebben gebruik gemaakt van het online kopen.
Lees de reacties hoe het bevallen is.

Onlangs heeft Autop Limburg B.V. meerdere bedrijfsbussen bij ons aangeschaft. Wij zijn erg blij met de samenwerking tussen Eurocars Bedrijfswagens en Autop Limburg B.V. en hopen op meerdere zaken in de toekomst. Wij wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe.

Wij mochten Motorcentrum Groningen een Opel Movano leveren via ons ‘’online’’ leversysteem, waarbij wij o.a. de bedrijfswagen gratis ‘’aan huis’’ leveren. Wij danken mevrouw Kampijon van Motorcentrum Groningen voor het in ons gestelde vertrouwen, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Opel Movano.

Onlangs hebben wij aan Stucadoorsbedrijf L&L een Ford Transit Custom via het online kopen mogen leveren. Eurocars Bedrijfswagens bedankt Stucadoorsbedrijf L&L voor deze prettige samenwerking, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Ford Transit Custom.

GGG Bestratingen heeft ons via internet gevonden en wij hebben recent een Renault Trafic op locatie bezorgd. Wij bedanken GGG bestratingen voor het vertrouwen en wensen hem veel mooie klussen toe met de nieuwe bedrijfsbus.

Deze site is geregistreerd op wpml.org als ontwikkelingssite.