Bekijk het aanbod

Bij Eurocars kun je elke bedrijfswagen vinden van een Ford Connect tot een Volkswagen Transporter en van een Mercedes Benz Sprinter tot een Opel Combo, alles onder een dak en op voorraad.

Wij bieden een ruime keuze in nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Met meer dan 100 bedrijfswagens  direct uit voorraad leverbaar heeft u keuze in alle merken en types. Er zit altijd wel een geschikte bedrijfswagen tussen die bij jou past.

Het aanbod

Het aanbod aan bedrijfswagens is divers van automaat tot handgeschakeld, klein of groot, veel opties of weinig opties, benzine, diesel of elektrisch. Heb je interesse in een specifieke bedrijfsauto? Dan kun je direct online overgaan tot aankoop of natuurlijk eerst langskomen op onze locatie in Geldrop.

Eurocars biedt de mogelijkheid om naast het kopen van een bedrijfswagen, een bedrijfswagen aan te schaffen met behulp van financial lease. Ook bieden wij de mogelijkheid om je oude voertuig in te ruilen. 

Verschillende Merken

Met een ruim aanbod aan bedrijfswagens bieden wij de merken Citroën, Ford, Mercedes-Benz, Peugeot, Renault, Fiat, Opel en Volkswagen.

Ons aanbod

Een greep uit ons gehele aanbod

Ford Transit

290 2.0 TDCI L2H2 Trend

€ 28.490 excl.
€ 476 p.m
Deze site is geregistreerd op wpml.org als ontwikkelingssite.